Met oog voor kwaliteit en goede smaak.

Het bladerdeeg van Maître André is een product dat u bijstaat in de creatie van bakgerechten. Het is enorm tijdbesparend en biedt u meer ruimte voor de artistieke verwerking. U neemt het bladerdeeg uit de koelkast en snijdt de gewenste lengte af. Meer houdt het niet in.

De basis van het bladerdeeg van Maître André is vers. De bereiding van het deeg gebeurt enkel met de beste en de meest verse producten die te verkrijgen zijn.

Bladerdeeg laat zich kenmerken door een bladerige werking. Gedurende het volledige proces worden laagjes deeg en vetstof gevouwen en uitgerold. Dit afwisselend met verschillende, zeer gerespecteerde rusttijden. Enkel zo bereiden we een kwalitatief hoogstaand product, boordevol smaak.

Tussen de lagen door ligt bakpapier. Hierdoor gaat het deeg niet scheuren of breken. Ook dit draagt uiteraard bij tot de onberispelijke kwaliteit van het product.

Bladerdeeg met plantaardige oliën

Lengte: 3,5m
Gewicht: 4,25kg
Breedte: 40cm
Dikte: 0,25 cm
Houdbaarheid: 6 weken

Bladerdeeg met boter

Lengte: 3,5m
Gewicht: 4,25kg
Breedte: 40cm
Dikte: 0,25 cm
Houdbaarheid: 6 weken

Bladerdeeg met boter voor patisserie

Lengte: 2,5m
Gewicht: 4,25kg
Breedte: 40cm
Dikte: 0,35 cm
Houdbaarheid: 6 weken

Brokkeldeeg

Lengte: 3,5m
Gewicht: 4,25kg
Breedte: 40cm
Dikte: 0,25 cm
Houdbaarheid: 6 weken

Suikerdeeg

Lengte: 1m
Gewicht: 1,5kg
Breedte: 40cm
Dikte: 0,25 cm
Houdbaarheid: 6 weken

Pizzadeeg

Lengte: 2,4m - 9 X ø30cm
Gewicht: 4,25kg - 2,7kg
Breedte: 40cm
Dikte: 0,30cm
Houdbaarheid: 6 weken

Maître André
Dorpweg 3
8377 Meetkerke
België

T. +32 (0)50 32 09 91
F. +32 (0)50 32 01 26

andre@maitreandre.be

Maître André zal deze informatie gebruiken om u op de hoogte te houden van de producten en promoties.

U kan zich ten alle tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief door te klikken op de link "uitschrijven" die in elke mail onderaan terug te vinden is.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.